دکتر مجید حاجی فرجی در گفتوگو با ایسنا، درباره کیفیت شیر توزیعی در مدارس گفت: اخیرا تحقیقی در این باره انجام نشده است اما چند سال گذشته برای آن که بتوانیم شیر توزیعی در مدارس را با کلسیم و ویتامین D غنی کنیم، تحقیقی را انجام دادیم و البته کیفیت شیر مدارس پایین بود.
وی افزود: بر اساس نتایج به دست آمده، شیرمدارس حتی از لحاظ درشت مغذیهایی مانند انرژی و پروتئین هم پایین بود.
حاجی فرجی افزود: توصیه ما در این زمینه آن بود که حداقل این یک وعده شیری که به دانش آموزان داده میشود، بتواند یک میان وعدهاش را از لحاظ انرژی و پروتئین تامین کند. بر این اساس توصیه ما به وزارتخانههای بهداشت و آموزش و پرورش آن بود که به دنبال از سرگرفتن توزیع شیر در مدارس، علاوه بر افزایش و ارتقای کیفیت آن بتوانیم این شیرها را با ویتامین D و کلسیم غنی کنیم و به این ترتیب غنی سازیمان را از سطح مدرسه آغاز کنیم.
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور گفت: غنیسازی شیر مدارس بیتردید هزینه بالایی دارد اما از آنجا که سلامت سرمایههای کشور مطرح است، این غنیسازی بسیار ارزشمند خواهد بود.